Problem przy logowaniu

Regulamin oraz wszystko inne co dotyczy forum i pozostałych stron Transportnews.
Awatar użytkownika
ep40
Posty: 1549
Rejestracja: 2006-05-14, 01:02
Lokalizacja: Gdynia

Post autor: ep40 » 2008-09-30, 15:54

Poza tym ostatnio zauważyłem, że potrafi wylogowywać gdy przechodzi się do śledzonych tematów poprzez link z maila.

Awatar użytkownika
irisbus
Posty: 1944
Rejestracja: 2006-05-08, 17:24
Lokalizacja: Wałbrzych
Kontakt:

Post autor: irisbus » 2008-10-10, 15:40

Ostatnim czasem korzystając z Opery na KMF wywala mi błąd i wyłącza przeglądarkę... na innych stronach tego problemu nie ma. Zrobiłem aktualizację Opery i usunąłem ciasteczka, nic to nie dało...

Lopez

Post autor: Lopez » 2008-10-11, 12:07

U mnie pod Operą chodzi perfekcyjnie.

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4252
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Post autor: Przemek » 2009-01-06, 22:31

irisbus pisze:Ostatnim czasem korzystając z Opery na KMF wywala mi błąd i wyłącza przeglądarkę... na innych stronach tego problemu nie ma. Zrobiłem aktualizację Opery i usunąłem ciasteczka, nic to nie dało...
Hmmm mnie owszem wywala, ale tylko wtedy kiedy po zalogowaniu otworzę stronę główną KMF zapisaną na stronie szybkiego wybierania (http://km-forum.com.pl/portal.php).

Problem najwyraźniej tkwi w tym, że w ustawieniach forum ustawiono, że cookies mają działać tylko przy adresach www.km-forum.com.pl/* :)


Dodano: 06 Sty 2009 21:36
BTW. zmieniłem adres zakładki wstawiając portal.php i nie wylogowuje mnie już. :)
Tak czy inaczej nie zapisujcie w ulubionych adresu KMF bez www. ;)

JELCZU85

Post autor: JELCZU85 » 2010-03-08, 18:30

Musze odnowić temat ponieważ jak się loguje pierwszy raz zaczynając od forum to mam taki problem że niby w osobach przeglądających forum jestem ale na górze w prawym rogu pisze zarejestruj się lub też zaloguj i to samo jest jak patrzę na tematy wszystko się świeci na szaro jak bym był nie zalogowany. Swoją próbę muszę powtarzać trzy razy żeby się zalogować :wall: A jak zaczynam od portalu to już jest masakra zapomnij że się zaloguje poprawnie :diabeł:

Awatar użytkownika
Domiz09
Posty: 459
Rejestracja: 2009-10-30, 21:20
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Domiz09 » 2010-03-09, 18:56

Mam ten sam problem :|

Hannibal

Post autor: Hannibal » 2010-03-09, 19:04

Kędzior pisze:BTW. zmieniłem adres zakładki wstawiając portal.php i nie wylogowuje mnie już.
Tak czy inaczej nie zapisujcie w ulubionych adresu KMF bez www.

JELCZU85

Post autor: JELCZU85 » 2010-03-10, 20:03

Ja zmieniłem adres zakładki ale zaznaczę CZASAMI zdarza się że muszę sie logować dwa razy, ale to rzadko ;)

Awatar użytkownika
Domiz09
Posty: 459
Rejestracja: 2009-10-30, 21:20
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Domiz09 » 2010-03-10, 21:20

Faktycznie, dzięki.

Awatar użytkownika
Nikki
Motorniczy
Motorniczy
Posty: 1237
Rejestracja: 2005-11-29, 23:38
Lokalizacja: Twierdza Wrocław
Kontakt:

Post autor: Nikki » 2010-05-11, 16:44

W sumie nie wiem w jakim temacie napisać, a mam krótkie pytanie: co się działo ostatnio z forum? Nie znalazłam nigdzie żadnej informacji o wyłączeniu, a ostatnio mi nie działało (oczywiście poza dniami pod koniec miesiąca). Wywalało mi jakiś błąd, że strona "not found" przy okazji automatycznie zmieniając mi adres na pasku na "km-forum.com.pl/install"... :?: Ktoś wie o co kaman?
"Naucz swego syna, o tym musi wiedzieć, że w Mieście Neptuna, Wrocław jest u siebie!"

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4252
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Post autor: Przemek » 2010-05-11, 17:59

[fquote="Nikki"]W sumie nie wiem w jakim temacie napisać, a mam krótkie pytanie: co się działo ostatnio z forum? Nie znalazłam nigdzie żadnej informacji o wyłączeniu, a ostatnio mi nie działało (oczywiście poza dniami pod koniec miesiąca). Wywalało mi jakiś błąd, że strona "not found" przy okazji automatycznie zmieniając mi adres na pasku na "km-forum.com.pl/install"... :?: Ktoś wie o co kaman?[/fquote]Ktoś pewnie grzebał przy plikach forum i przypadkiem podmienił plik index.php ;)

Awatar użytkownika
Amalio
Posty: 5887
Rejestracja: 2006-12-31, 20:37
Lokalizacja: Pawłowice
Kontakt:

Post autor: Amalio » 2010-05-11, 18:11

Kędzior pisze:Ktoś pewnie grzebał przy plikach forum i przypadkiem podmienił plik index.php ;)
Ale to się zdarzyło dwa lub nawet trzy razy w ciągu kilku ostatnich dni.

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4252
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Post autor: Przemek » 2010-05-11, 19:32

Amalio pisze:
Kędzior pisze:Ktoś pewnie grzebał przy plikach forum i przypadkiem podmienił plik index.php ;)
Ale to się zdarzyło dwa lub nawet trzy razy w ciągu kilku ostatnich dni.
Jedno drugiego nie wyklucza. Ja też kilka razy w ciągu ostatnich dni podmieniłem pliki u siebie na www ;)

Awatar użytkownika
irisbus
Posty: 1944
Rejestracja: 2006-05-08, 17:24
Lokalizacja: Wałbrzych
Kontakt:

Post autor: irisbus » 2010-05-11, 19:57

Forum jest co jakiś czas chwilowo wyłączane, aby nie wyczerpać za szybko limitu, trwają prace mające na celu poprawę działania forum, musicie uzbroić się w cierpliwość tymczasem.

ŁK-MZK

Post autor: ŁK-MZK » 2010-06-16, 09:54

Od wczoraj ciągle gdy daje opcję zapamiętaj przy logowaniu to nic nie daje. Muszę się odnowa logować za każdym wejściem. Wiadomo ile to potrwa, albo gdzie leży problem?

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 28962
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2010-06-16, 09:59

Ja również taką opcję sobie ustawiłem i nie mam problemu. Nie wylogowuje mnie. Ani wczoraj, ani dzisiaj ;)
Obrazek

faja_k
Posty: 6027
Rejestracja: 2007-01-08, 21:57
Lokalizacja: Nie jest kolorowo.

Post autor: faja_k » 2010-06-16, 10:02

Spróbuj zrobić tak jak Kędzior na poprzedniej stronie.
Mój poprzedni nick to KKS. Ponieważ wszystkie nicki, które sugerowałem były według administracji za długie postanowiłem użyć krótkiego nicka na cześć naszego moderatora z Dolnego Śląska.

ŁK-MZK

Post autor: ŁK-MZK » 2010-06-16, 12:56

Ok. Działa. Dzięki :)

sphinx

Post autor: sphinx » 2013-07-22, 14:02

Ja mam inny problem z logowaniem trwający od dawna (ale teraz zaczął mnie denerwować) - otóż muszę się logować (wpisywać login i hasło) dwa razy zanim forum rozpozna mnie jako zalogowanego. W czym może tkwić problem?

Awatar użytkownika
Rumpel
Posty: 643
Rejestracja: 2010-12-31, 01:02
Lokalizacja: Czeladź Scorpio: 379 619km

Post autor: Rumpel » 2013-07-22, 14:24

Ja mam dokładnie tak samo, ale już się przyzwyczaiłem. Ba, mam tak nawet na telefonie komórkowym. Pozwól przeglądarce zapamiętać dane i po prostu 2 razy wklikuj 'zaloguj' ;)
ЯЦSSIДИ DДИCЭ GIVЭS PФШЭЯ ГФ ЧФU
Post nie zawiera niczego, to tylko spam.

ODPOWIEDZ