[BAHN] Symulacja

Forum poświęcone symulatorom, takim jak: Maszyna, Vbus itp...
Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 28829
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: [BAHN] Symulacja

Post autor: J-31 » 2018-01-28, 15:11

Ja tu Ci nic nie podpowiem, ale sugerowałbym Ci zajrzeć do demo - plik nazywa się "demo_Abl" ;)

I tam jest taka sytuacja, zbliżona do Twojego pomysłu. To miejsce zaznaczyłem czerwonym kółkiem

:strzałka: https://hostmat.eu/images/17563999101180824904.png
Obrazek

Awatar użytkownika
Gullit
Posty: 195
Rejestracja: 2009-02-28, 00:31
Lokalizacja: Łódź,Aleksandrów

Re: [BAHN] Symulacja

Post autor: Gullit » 2018-01-29, 05:57

Mógłby ktoś zmienic paramerty tego pliku i mi wysłac bo u mnie sie pokazuje jako demo_Abl NT3.Albo jakim programem to otorzyc bo ani NFZ ani Caredi nie chodzą u mnie
Marzena

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 28829
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: [BAHN] Symulacja

Post autor: J-31 » 2018-01-29, 22:51

Gullit, no miejżesz trochę litości - przecież plik demo_abl.NT3 jest plikiem Bahnowskim. Ani NFZ ani Caredi nic do tego formatu nie mają. To przecież Otwierasz w Bahnie. Ten plik jest w folderze "examples" (przykłady) ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ