[vBUS] Problemy i rozwiązania

Forum poświęcone symulatorom, takim jak: Maszyna, Vbus itp...
Kuba

[vBUS] Problemy i rozwiązania

Post autor: Kuba » 2005-02-26, 22:40

zainstalowalem vbusa,ale nie moge ruszyc! a jak juz rusze to sie zaraz zacina :( Pomozcie mi... :)

Hannibal

Post autor: Hannibal » 2005-02-26, 22:43

Zainstaluj najnowsze sterwniki do swojej karty graficznej
Ew spróbój:
- Powyłaczac wszystko w opcjach - szczególnie teksturowana trawę i lusterka

Kuba

Post autor: Kuba » 2005-02-26, 23:01

Juz powylaczane mam...nic z tego :(

[ Dodano: 2005-02-26, 22:11 ]
zacina sie :(

[ Dodano: 2005-02-27, 11:51 ]
sciagnalem swidzice,zainstalowalem,ale <b>niewiem</b> jak otworzyc gre :(

DoMANik287

Post autor: DoMANik287 » 2005-03-19, 19:28

mechanik z ciebie dobry nie jest ;)

Marecki

Post autor: Marecki » 2005-03-19, 20:59

Tzn. co nie wiesz jak otworzyć?? bierzesz spakowane swidzice, scene do scene, map do folderu map i jedziesz, w czym problem? Aaaa, i jaką masz wersje??

Kuba

Post autor: Kuba » 2005-03-20, 13:24

Teraz moze bedze ok,mam naprawiona karte graficzna. :)

t.x

Post autor: t.x » 2005-03-20, 18:41

A jak nie to wstąp na
http://vbus.pnth.net/forum/index.php
tam jest oficjalny support vBusa.

Kuba

Post autor: Kuba » 2005-03-20, 22:49

Ale i tak mi nie dzialaja te Swidzice i inne miasta :(

[ Dodano: 2005-03-20, 21:49 ]
Sciagnalem,ale <b>niewiem</b> jak otworzyc gre :(

Awatar użytkownika
204wras
Motorniczy
Motorniczy
Posty: 356
Rejestracja: 2006-06-02, 20:57
Lokalizacja: Wrocław Bronx

[Vbus] Problemy z VBusem

Post autor: 204wras » 2006-06-18, 21:06

Witam mam taki problem: gdy uruchamiam VBusa to widok jest z kabiny Ikarusa 260, ale jest tylko kierownia Pulpitu nie ma widać ziemię atobus stoi na trawie i nie da się nim ruszyć :( :cry: co mam zrobić bardzo proszę o odpowiedź.

A co to jest kierownia Pulpitu?- mod. Damhan
Ostatnio zmieniony 2006-06-19, 12:53 przez 204wras, łącznie zmieniany 1 raz.

Milenium

Post autor: Milenium » 2006-06-19, 07:38

:D Problem normalny: brak FPS'ów. Może pomóć wyłączenie trawy, pulpitu. Mi zawsze pomaga.

Awatar użytkownika
204wras
Motorniczy
Motorniczy
Posty: 356
Rejestracja: 2006-06-02, 20:57
Lokalizacja: Wrocław Bronx

Post autor: 204wras » 2006-06-19, 15:06

Milenium pisze::D Problem normalny: brak FPS'ów. Może pomóć wyłączenie trawy, pulpitu. Mi zawsze pomaga.
A za przeproszeniem skąd pobrać FPSy?

Milenium

Post autor: Milenium » 2006-06-19, 15:52

:D Trochę kontrowersyjne pytanie, ale FPS jest to znacznik szybkości gry, nie można go pobrać. Rada? Zmień sobie komputer na szybszy.

Hannibal

Post autor: Hannibal » 2006-06-19, 20:18

Oprócz tego bym proponował sciągnięcie najnowszych sterowników do karty graficznej.

Awatar użytkownika
pmaster
Posty: 9998
Rejestracja: 2005-10-31, 16:42
Lokalizacja: Europa Środkowa

Post autor: pmaster » 2006-06-19, 21:28

I wyłączenie niektórych zamulających programów, np. klientów p2p.

sliwek

Post autor: sliwek » 2006-06-19, 22:31

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy masz w ogóle włączoną opcję pulpitu w 3d? Bo jeśli nie to nie będziesz go miał nawet jak sobie sprowadzisz kompa z NASA ;)

Edward

Post autor: Edward » 2006-06-20, 23:22

Nie wiem jak teraz, ale jeszcze niedawno w NASA starty promów kontrolowały Amigi (młodsze pokolenie pewnie nie wie co to jest :) ) - powód: niezawodność.

lejos

Post autor: lejos » 2006-06-21, 08:29

Ja mam problem z Solarka Urbino 18III. Odpalam- wszystko ładnie, pięknie. Tylok nie moge dopalic silnika, nie moge zez przezucac biegów. Mam tez taki sam problem z Man Nu 223 i Nl 222. Prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony 2006-06-21, 10:58 przez lejos, łącznie zmieniany 1 raz.

Milenium

Post autor: Milenium » 2006-06-21, 08:51

Już ci pomagam. Usuń linijkę w descu autobusu ze znacznikiem EN i GB i wtedy będzie na 100% działało.

Awatar użytkownika
u2w
Posty: 2030
Rejestracja: 2005-02-15, 16:59
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: u2w » 2006-06-21, 10:58

Edward pisze:jeszcze niedawno w NASA starty promów kontrolowały Amigi
To taki mały EOT ale warty wyjaśnienia. Na samych promach nie można instalować komputerów lepszych niż odpowiedniki DX486 :retard: Powód: promieniowanie kosmiczne powoduje zwarcia w obwodach nowszych procesorów (za mała odległość ścieżek).

Kuba

Post autor: Kuba » 2006-06-25, 18:01

Hehe, masz racje u2w, moj wujek pracuje na promie i mowi ze ma takie graty ze hej :retard:


Chodziło o promy kosmiczne... u2w

Aha :retard:
Ostatnio zmieniony 2006-07-01, 11:08 przez Kuba, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ