[vBUS] Problemy i rozwiązania

Forum poświęcone symulatorom, takim jak: Maszyna, Vbus itp...
Awatar użytkownika
204wras
Motorniczy
Motorniczy
Posty: 356
Rejestracja: 2006-06-02, 20:57
Lokalizacja: Wrocław Bronx

Post autor: 204wras » 2006-06-26, 10:28

Wyjaśniło się to wina Ikarusa 260 v 2 by sliwek. :retard:

Milenium

Post autor: Milenium » 2006-06-26, 10:33

:/ Jak może być wina autora modelu jeżeli nie masz FPS'ów?

miut

Post autor: miut » 2006-06-26, 11:18

Może kol 204wras na majstrował coś z plikami tego Ikarusa, i dlatego nie chciał działać. Mógł np. usunąć plik "left" i nie pojawi się nic oprócz pulpitu(i paru częsći) i mapy.

ppln

Post autor: ppln » 2006-06-26, 11:48

Tylko, że Ik260v2 by Sliwek ma hiperrealistyczne światła, które zżerają mnóstwo FPSów. Zresztą podobnie jak pulpit tego Ikarusa

Turbo94

Post autor: Turbo94 » 2006-07-07, 21:55

I właśnie dlatego na nim nie gram, bo mi się dzieje tak samo jak w przypadku kol. 204Wras...

Kamil

Post autor: Kamil » 2006-07-20, 11:38

Czy ma ktoś teksturę do Kapeny Thesi CIty :?: :?: PoZDrO ;)

Awatar użytkownika
S_S
Posty: 236
Rejestracja: 2005-11-30, 18:16

Post autor: S_S » 2006-07-20, 12:34

Chodzi o teksturę wałbrzyską ?

Kamil

Post autor: Kamil » 2006-07-20, 16:46

Może być

Awatar użytkownika
Razor 688
Posty: 456
Rejestracja: 2006-11-06, 18:44
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

V-bus problemy i pomoc

Post autor: Razor 688 » 2006-11-08, 22:13

Niestety ja to nie mam jak zagrać w v-busa, bo mi to nie chodzi na komputerze i nie wiem dlaczego. A do tej gry czy ktoś z Was obecnych na forum posiada prawidłową instalkę do v-busa, bo ta ze strony mi nie chodzi. :/

Posty wydzielone z tematu "Ulubiony Symulator". Mod - J-31 ;)
Ostatnio zmieniony 2006-11-13, 13:26 przez Razor 688, łącznie zmieniany 1 raz.

Kuba

Post autor: Kuba » 2006-11-10, 23:32

Ale jak Ci nie działa? Coś sie pojawia? Załóż może oddzielny temat, to ci spróbujemy pomóc :mruga:

Awatar użytkownika
Razor 688
Posty: 456
Rejestracja: 2006-11-06, 18:44
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Post autor: Razor 688 » 2006-11-11, 10:52

No to chodzi oto, że jak odpalam v-busa ustawiam wszystko tak jak ma być i odpali się wnętrze to przede_mną zielona polana a gdy włanczam przyciski, żeby odpalić autobus to w ogóle nic się nie dzieje. :(
Ostatnio zmieniony 2006-11-11, 13:08 przez Razor 688, łącznie zmieniany 1 raz.

ppln

Post autor: ppln » 2006-11-11, 11:51

Pulpit wyłącz bo te Śliwkowe mają tendencję do pożerania ogromnych ilości zasobów

Michał

Post autor: Michał » 2006-11-11, 16:35

Razor 688 pisze:No to chodzi oto, że jak odpalam v-busa ustawiam wszystko tak jak ma być i odpali się wnętrze to przede_mną zielona polana a gdy włanczam przyciski, żeby odpalić autobus to w ogóle nic się nie dzieje. :(
Przyczyna jest prosta. Masz za słaby komputer. Ja też tak mam i nie moge grać ;)

Awatar użytkownika
Razor 688
Posty: 456
Rejestracja: 2006-11-06, 18:44
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Post autor: Razor 688 » 2006-11-11, 18:05

Właśnie teraz to ja mam mętlik w głowie, ponieważ na komputerze u mojego brata to właśnie chodzi a ma słabszy komputer od mnie. :/

sliwek

Post autor: sliwek » 2006-11-11, 18:52

Spróbuj wgrać najnowsze sterowniki do karty graficznej.. mnie to pomogło.. tez miałem mało FPS-ów, a po wgraniu nowszych sterowników już było ok. (przynajmniej w starszej wersji ;) )

Kuba

Post autor: Kuba » 2006-11-12, 12:31

Razor 688 pisze:Właśnie teraz to ja mam mętlik w głowie, ponieważ na komputerze u mojego brata to właśnie chodzi a ma słabszy komputer od mnie. :/
A jaką masz karte graficzną?

Awatar użytkownika
Razor 688
Posty: 456
Rejestracja: 2006-11-06, 18:44
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Post autor: Razor 688 » 2006-11-12, 15:22

Wiesz sam nie wiem nie znam się za bardzo na tym. :/

[ Dodano: 2006-11-15, 16:32 ]
A czy ktoś z Was mógłby zamieścić zdjęcie wnętrza autobusu z gry v-busa, bo chciałbym widzieć jak to wygląda. :/ Był bym bardzo wdzięczny. :)

Awatar użytkownika
Nikki
Motorniczy
Motorniczy
Posty: 1237
Rejestracja: 2005-11-29, 23:38
Lokalizacja: Twierdza Wrocław
Kontakt:

Post autor: Nikki » 2006-11-22, 09:28

Mogą być takie screeny? :
Obrazek Obrazek
U mnie tak to wygląda... chociaż w niektórych miejscach na mapie FPS spada mi z 85 do 40, ale to spowodowane jest zbyt dużą ilością obiektów w danym miejscu ;)

Awatar użytkownika
Razor 688
Posty: 456
Rejestracja: 2006-11-06, 18:44
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Post autor: Razor 688 » 2006-11-22, 10:12

Ok mogą być jestem wdzięczny pozdrawiam. :)

Kuba

Post autor: Kuba » 2006-11-24, 22:44

ikarus9587 pisze:Mogą być takie screeny? :
[url=http://img228.imageshack.us/img228/3576 ... gg9.th.png]Obrazek[/URL] [url=http://img297.imageshack.us/img297/5034 ... rs9.th.png]Obrazek[/URL]
U mnie tak to wygląda... chociaż w niektórych miejscach na mapie FPS spada mi z 85 do 40, ale to spowodowane jest zbyt dużą ilością obiektów w danym miejscu ;)
Co to za mapa?

ODPOWIEDZ