[OMSI] (Der Omnibussimulator)

Forum poświęcone symulatorom, takim jak: Maszyna, Vbus itp...
Awatar użytkownika
Shadow238
Posty: 3006
Rejestracja: 2006-10-22, 00:17
Lokalizacja: Katowice

Post autor: Shadow238 » 2011-02-20, 02:55

Filmiki: http://www.youtube.com/watch?v=sA2yLrS1IY8
http://www.youtube.com/watch?v=25Sv9kbH_cg

Wersja pudełkowa będzie dostępna dopiero od 25 marca w cenie 35,99$: http://www.aerosoft.com/cgi-local/us/ib ... 3360,11882 natomiast wersja download to opłata jedynych 29.99 EUR: http://www.aerosoft.com/cgi-local/us/ib ... wd,,D11306 ;)

Awatar użytkownika
Szymon
Posty: 356
Rejestracja: 2007-10-24, 13:20
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Post autor: Szymon » 2011-02-20, 11:54

Ta gra wzbudza takie emocje, szkoda, że muszę najpierw sprawić sobie nową kartę graficzną i 2GB RAM-u, ale i taj ją będę miał :)

Awatar użytkownika
Amalio
Posty: 5887
Rejestracja: 2006-12-31, 20:37
Lokalizacja: Pawłowice
Kontakt:

Post autor: Amalio » 2011-02-20, 12:15

Powiem krótko - o kutwa! :D
Tory na tiry!

Awatar użytkownika
Adam_pl
Posty: 115
Rejestracja: 2007-12-03, 17:53
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Adam_pl » 2011-02-20, 12:17

Ktoś z forumowiczów jest w posiadaniu gry? :)

Awatar użytkownika
KB
Kierowca
Kierowca
Posty: 881
Rejestracja: 2008-09-13, 16:14
Lokalizacja: BB/Katowice/Rybnik
Kontakt:

Post autor: KB » 2011-02-20, 13:59

:o: No szczęki po prostu szukam i szukam, gra jak najbardziej warta takich pieniędzy :!:
http://www.kmrow.vot.pl - ROWkom - Regionalny Informator Komunikacyjny

Awatar użytkownika
Mrozard
Moderator
Moderator
Posty: 1563
Rejestracja: 2009-06-18, 10:17
Lokalizacja: co

Post autor: Mrozard » 2011-02-20, 18:28

Gra jest super. A gameplaye tylko zachęcają do kupna :) Co najlepsze, ruscy już ją rozgryźli (więcej nic nie powiem) :D

Awatar użytkownika
Shadow238
Posty: 3006
Rejestracja: 2006-10-22, 00:17
Lokalizacja: Katowice

Post autor: Shadow238 » 2011-02-21, 03:37

Szkoda, że nie ma nawet króciutkiego demo w które każdy mógłby sobie zagrac, posprawdzac jak mu to działa na sprzęcie, który posiada.

Również z niecierpliwością czekamy na dodanie nowych modeli, które mam nadzieję wkrótce się pojawią :)

dj_rychu

Post autor: dj_rychu » 2011-02-23, 19:43

Jeśli ktoś w to już grał to proszę o odczucia. Mi ta gra po prostu zamula katastrofalnie! ;/
A wymagania mój komp spełnia. Athlon X2 5000+, 2GB Ramu, Grafa GF240GT 1GB. Dodam, że gram na minimalnych detalach.

Awatar użytkownika
Adam_pl
Posty: 115
Rejestracja: 2007-12-03, 17:53
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Adam_pl » 2011-02-23, 22:33

Gra się fajnie, ale z optymalizacją to dali ciała...

dj_rychu

Post autor: dj_rychu » 2011-02-24, 13:55

Na jakim sprzęcie grasz?

Awatar użytkownika
Adam_pl
Posty: 115
Rejestracja: 2007-12-03, 17:53
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Adam_pl » 2011-02-24, 14:18

Intel Pentium Dual CPU E2140 2x1.60GHZ, 3Gb RAM, GeForce 9400GT (1Gb)

dj_rychu

Post autor: dj_rychu » 2011-02-24, 15:38

:o: to chyba ja mam coś spitolone ;/

Awatar użytkownika
Rudy
Posty: 380
Rejestracja: 2009-12-06, 20:31
Lokalizacja: Wrocław/Slough UK

Post autor: Rudy » 2011-02-24, 18:10

Trzeba się ustawieniami bawić bo na moim AMD Phenom II X2 3.0GHz, ATI Radeon HD5550 512MB i 4GB na minimalnych chodzi z lekkimi ścinaniami.

dj_rychu

Post autor: dj_rychu » 2011-02-24, 19:53

Mógłbyś screena pokazać z ustawieniami? Mi się wydaje, że mam wszystko na minimum ;/

Awatar użytkownika
Rudy
Posty: 380
Rejestracja: 2009-12-06, 20:31
Lokalizacja: Wrocław/Slough UK

Post autor: Rudy » 2011-02-24, 21:31

Obrazek
Obrazek

dj_rychu

Post autor: dj_rychu » 2011-02-24, 23:56

:smile2: Dzięki, trochę pomogło :)

[ Dodano: 2011-03-10, 02:15 ]
Wyszedł już pierwszy patch na stronie OMSI. Poprawiono min. obsługę kart nVidii, w końcu można pograć

Filip7370

Post autor: Filip7370 » 2011-03-12, 21:16

Hej, hej, hej...mam pytanko czy wiadomo gdzie jest download add-onów typu wozy robione przez innych twórców? Z niecierpliwością czekam na jakiegoś O405G albo SG220.

Awatar użytkownika
Mrozard
Moderator
Moderator
Posty: 1563
Rejestracja: 2009-06-18, 10:17
Lokalizacja: co

Post autor: Mrozard » 2011-03-12, 21:46

Wozów jeszcze nie ma. Konwertują Karosę B732 z vB, ale problemy mają.

Filip7370

Post autor: Filip7370 » 2011-03-13, 13:57

Hura, udało mi się zaliczyć całą trasę 92, no tylko że 12 razy zaliczyłem jakiegoś golfa albo innego MAN-a :diabeł:

[ Dodano: 29 Mar 2011 17:49 ]
Jak tam Panowie jazda na MAN-ach? Ja dzisiaj przesiadłem się do D92 i do szału doprowadza mnie IBIS2.

Awatar użytkownika
Szymon
Posty: 356
Rejestracja: 2007-10-24, 13:20
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Post autor: Szymon » 2011-04-02, 17:30

Kupiłem i bardzo mi się spodobała, teraz czekam aż ktoś zrobi Ikarusa :) Ale powiedzcie mi, jak się dobrać do edycji tekstur? Bo niby są tam pliki z reklamami, z rozszerzeniami .dds i .cti, ale jak je otworzyć? Chciałbym sobie własne reklamy porobić, bo te kremowe MANy są nudne ;)

ODPOWIEDZ