[TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Forum poświęcone symulatorom, takim jak: Maszyna, Vbus itp...
Magier
Posty: 1
Rejestracja: 2016-06-15, 18:11

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: Magier » 2016-06-17, 10:08

Siemka jestem na 50lvl i po co są te koperty po lewej stronie u góry?

Awatar użytkownika
oolek15
Posty: 748
Rejestracja: 2008-03-13, 13:02
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój
Kontakt:

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: oolek15 » 2016-06-17, 16:48

Magier pisze:Siemka jestem na 50lvl i po co są te koperty po lewej stronie u góry?
Ogólnie to cały górny panel pokazuje Ci ile masz na swojej stacji. Od lewej: pasażerów, poczty, później Twój poziom i XP, złoto, kamienie i inne materiały. Jak najedziesz myszką na tą kopertę to pojawi się napis "zebrana poczta". Pocztę zbiera się ze swojej stacji i stacji znajomych, można ją wysłać pociągami na stanowisko lokalne - wtedy dają Ci ileś złota. Można ją też wysłać na stanowisko międzynarodowe (do znajomego albo kontrahenta) - wtedy kasa idzie do znajomego albo kontrahenta.
A u mnie poziom 334. Impulsa i Pendolino w końcu mam - Pendolino z oferty specjalnej a Impulsa chyba z wyprzedaży staroci.

marcin890411
Posty: 3
Rejestracja: 2016-08-17, 15:31

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: marcin890411 » 2016-08-18, 14:19

Witam, mam pytanie co do jednego osiągnięcia:
Interesuje mnie "zwiedzanie" -> Dodaj do swojego Muzeum 5 unikatowych lokomotyw z pociągów międzynarodowych".
Mam już dodanych sporo lokomotyw, ale nie wiem jak zdobyć te międzynarodowe. Pomoże ktoś?
Z góry wielkie dzięki.

Awatar użytkownika
oolek15
Posty: 748
Rejestracja: 2008-03-13, 13:02
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój
Kontakt:

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: oolek15 » 2016-08-18, 19:39

marcin890411 pisze:Witam, mam pytanie co do jednego osiągnięcia:
Interesuje mnie "zwiedzanie" -> Dodaj do swojego Muzeum 5 unikatowych lokomotyw z pociągów międzynarodowych".
Mam już dodanych sporo lokomotyw, ale nie wiem jak zdobyć te międzynarodowe. Pomoże ktoś?
Z góry wielkie dzięki.
Pociągi międzynarodowe wysyła się do znajomych albo kontrahentów. Od kontrahentów pociągów nie dostaniesz, więc musisz zebrać lokomotywy z pociągów od znajomych.

marcin890411
Posty: 3
Rejestracja: 2016-08-17, 15:31

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: marcin890411 » 2016-08-19, 09:12

oolek15 pisze:
marcin890411 pisze:Witam, mam pytanie co do jednego osiągnięcia:
Interesuje mnie "zwiedzanie" -> Dodaj do swojego Muzeum 5 unikatowych lokomotyw z pociągów międzynarodowych".
Mam już dodanych sporo lokomotyw, ale nie wiem jak zdobyć te międzynarodowe. Pomoże ktoś?
Z góry wielkie dzięki.
Pociągi międzynarodowe wysyła się do znajomych albo kontrahentów. Od kontrahentów pociągów nie dostaniesz, więc musisz zebrać lokomotywy z pociągów od znajomych.
Czyli znajomy musi do mnie wysłać pociąg, którego nie mam w swoim muzeum?

Awatar użytkownika
oolek15
Posty: 748
Rejestracja: 2008-03-13, 13:02
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój
Kontakt:

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: oolek15 » 2016-08-19, 19:54

marcin890411 pisze:Czyli znajomy musi do mnie wysłać pociąg, którego nie mam w swoim muzeum?
Tak. Znaczy się wagony nie są istotne, ważne żebyś nie miał lokomotywy w muzeum.

A ja miałem chwilę przerwy w grze, więc póki co końcówka poziomu 336.

marcin890411
Posty: 3
Rejestracja: 2016-08-17, 15:31

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: marcin890411 » 2016-08-21, 12:01

oolek15 pisze:
marcin890411 pisze:Czyli znajomy musi do mnie wysłać pociąg, którego nie mam w swoim muzeum?
Tak. Znaczy się wagony nie są istotne, ważne żebyś nie miał lokomotywy w muzeum.

A ja miałem chwilę przerwy w grze, więc póki co końcówka poziomu 336.
To lipa, bo nikt z moich znajomych już w to nie gra, a mnie bardzo wciągnęła i nikt do mnie tych pociągów nie wyśle.
Ja niedawno zacząłem w to grać, więc mój poziom do Twojego się nie równa :) Ja dopiero dochodzę do 80:P

dain1986
Posty: 2
Rejestracja: 2016-08-17, 19:23

Problem z kontraktami

Post autor: dain1986 » 2016-09-06, 10:12

Witam wszystkich.
Mam taki problem - w kontraktach u Johanna i Wolfganga po wyslaniu do nich skladow (set) nie odznaczaja sie u nich jako dostarczone i tym samym stoje z kontraktami u nich. U Johanna jest to 20 u Wolfganga 6 kontrakt. Ja mam 84 lvl
Mam nadzieje ze ktos pomoze.

Awatar użytkownika
oolek15
Posty: 748
Rejestracja: 2008-03-13, 13:02
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój
Kontakt:

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: oolek15 » 2016-09-06, 16:50

Do kontrahentów musisz wysłać kompletny skład - czyli lokomotywa + każdy możliwy wagon. Czyli np. u Johanna musisz wysłać lokomotywę Phoenix + 2 * Phoenix 2nd Class + 2 * Phoenix 1st Class. Oczywiście jeżeli do składu można dokupić coś za kamienie to nie jest wymagane wysyłanie tego czegoś.

dain1986
Posty: 2
Rejestracja: 2016-08-17, 19:23

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: dain1986 » 2016-09-06, 18:48

Dzieki za odpowiedz.
Tylko nie wiem skad wiadomo ze maja byc po dwa wagony 1 i 2 klasy, na miniaturce w kontrakcie wyglada ze jest lokomotywa i po jednym 1 i 2 klasy i ja takie wysylalem. Tak samo wczesniej i kontrakty szly dalej. To w takim razie jak bedzie u wolfganga. Ja gram na smartfonie jesli to cos zmienia.

neeorg
Posty: 1
Rejestracja: 2017-02-02, 20:40

Re: [TrainStation] gra przeglądarkowa z pociągami

Post autor: neeorg » 2017-02-02, 20:56

Ptanko czy można dołączyć więcej niż tylko 4 rozne surowce do lokomotywy .

ODPOWIEDZ