[MaSzyna] Sceneria-Edytor Rainsted

Forum poświęcone symulatorom, takim jak: Maszyna, Vbus itp...
Awatar użytkownika
Kolejorz
Posty: 353
Rejestracja: 2012-08-01, 20:33
Lokalizacja: Warmia i Mazury
Kontakt:

[MaSzyna] Sceneria-Edytor Rainsted

Post autor: Kolejorz » 2013-11-01, 23:11

Czy ktoś robił scenerię w rainstedzie i pomógłby mi w wyjaśnieniu co jak robić? :| Bo ja z kursów autora Ra nie bardzo rozumiem co jak robić. :cry: A tutaj początek realistycznej scenerii Toruń-Iława, tylko mapy orto itp. :diabeł: nauczyłem się tego robić a reszty nie wiem co dalej. http://eu07.pl/userfiles/22046/test-rsfdata.zip :|

W necie widziałem jakiś poradnik ale to wszystkiego nie tłumaczy by pojąć co dalej :confused: http://www.youtube.com/watch?v=eh4xTWJWTZ4

[ Dodano: 2013-11-05, 20:02 ]
Chyba nikt nie jest zainteresowany. :(
Poprzedni nick Kolejorz91

Na forum od 1.08.2012

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 28859
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2013-11-07, 23:05

Kolejorz poczekaj cierpliwie, może ktoś się odezwie, a póki co postaraj się samodzielnie poszperać np. przez wójka Google ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kolejorz
Posty: 353
Rejestracja: 2012-08-01, 20:33
Lokalizacja: Warmia i Mazury
Kontakt:

Post autor: Kolejorz » 2013-11-07, 23:44

No mam nadzieje, że ktoś się odezwie, ktoś kto się na tym zna i ma doświadczenie, i pomógłby. :|

EDIT
07.03.2014

Ponawiam pytanie.
Czy jest tu ktoś kto ma znajomość i sie zna na edytorze rainsted?
Poprzedni nick Kolejorz91

Na forum od 1.08.2012

Piotr

Re: [MaSzyna] Sceneria-Edytor Rainsted

Post autor: Piotr » 2014-03-08, 15:21

http://lmgtfy.com/?q=Jak+zrobi%C4%87+sc ... e+rainsted

To było tak trudne, a na przyszłość nie pisz na całym forum że masz z tym problem?

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4118
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Re: [MaSzyna] Sceneria-Edytor Rainsted

Post autor: Przemek » 2014-03-08, 16:58

Zamykam.

Zablokowany