Pochwal się pulpitem ;)

W tej kategorii znajdują sie posty z dawnego km-forum, oraz przedawnione tematy, które warto zachować...
Butelka

Post autor: Butelka » 2011-10-20, 18:21

¯e tak wtrącę, to jest chyba Olszewskiego jeśli dobrze kojarzę ;)

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29083
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2011-10-20, 18:38

Butelka pisze:¯e tak wtrącę, to jest chyba Olszewskiego jeśli dobrze kojarzę ;)
Dzięki. Nie kojarzyłem tego miejsca, bo tam nie dotarłem (tylko do Wróblewskiego do Hali) - a szkoda. Bo miejsce robi wrażenie klimatycznego :cool:

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4392
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Post autor: Przemek » 2011-10-21, 01:05

[fquote="Nikki"]U mnie zmiana na jesienny klimacik :) [/fquote]Ale porządek. Nie to co u mnie ;)
Butelka pisze:Ona chyba wstawiła samą tapetę :retard:
No coś ty, nawet bym się nie zorientował...
Ostatnio zmieniony 2011-10-21, 22:24 przez Przemek, łącznie zmieniany 2 razy.

Butelka

Post autor: Butelka » 2011-10-21, 18:30

Ona chyba wstawiła samą tapetę :retard:

Awatar użytkownika
Nikki
Motorniczy
Motorniczy
Posty: 1237
Rejestracja: 2005-11-29, 23:38
Lokalizacja: Twierdza Wrocław
Kontakt:

Post autor: Nikki » 2011-10-22, 11:41

Kędzior pisze:Ale porządek. Nie to co u mnie
Butelka pisze:Ona chyba wstawiła samą tapetę
Tak, wrzuciłam samo zdjęcie, ale w sumie nie duża różnica bo mam tylko 9 ikon na pulpicie ;)

Awatar użytkownika
oolek15
Posty: 748
Rejestracja: 2008-03-13, 13:02
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój
Kontakt:

Post autor: oolek15 » 2011-10-22, 12:24

U mnie (w KDE) jest tyle dobrze, że można sobie zmniejszyć widok katalogu i pojawia się wtedy suwaczek, więc niby mam porządek a tak na serio sporo śmieci :) Tu po prawej to widać (na tapetę nie patrzcie bo mam pokaz slajdów więc mam kilkadziesiąt tapet zmieniających się co ileś sekund):
Obrazek

Larouxxx

Post autor: Larouxxx » 2011-11-13, 18:55

olaboga :o: a jaki ja mam pulpit :D bania mała pulpitu :diabeł:

Butelka

Post autor: Butelka » 2011-11-13, 19:25

U mnie skromnie... No może nie do końca :D

Obrazek

Larouxxx

Post autor: Larouxxx » 2011-11-13, 20:04

No ładny klimat u cb panuje ;)

Butelka

Post autor: Butelka » 2011-11-13, 21:36

Dzięki ;)

Jakby ktoś chciał pytać - tapeta to screenshot z mojej nieukończonej mapki do TRS2004, biednej trochę zresztą ;)

Awatar użytkownika
Rumpel
Posty: 643
Rejestracja: 2010-12-31, 01:02
Lokalizacja: Czeladź Scorpio: 379 619km

Post autor: Rumpel » 2011-11-14, 17:29

O kuźwa, ale ja jestem opóźniony....WoS III już wyszedł !

Butelka

Post autor: Butelka » 2011-11-14, 22:22

I to dawno :lol:

/ sorka za ot

Jamad

Post autor: Jamad » 2011-12-03, 00:54

Witam. Osobiście ustrzelone :cool:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kolejka
Posty: 239
Rejestracja: 2007-07-02, 12:49
Lokalizacja: Tychy
Kontakt:

Post autor: Kolejka » 2011-12-03, 15:15

U mnie na tapecie mam pokaz slajdów złożony z kilkudziesięciu zdjęć. Przeważnie to kolej, ale jest też kilka z KM:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4392
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Post autor: Przemek » 2011-12-03, 15:48

Dobrze ci radzę, przesuń sobie pasek zadań na prawo :)

Butelka

Post autor: Butelka » 2011-12-04, 02:41

A ja mam taką ciekawostkę ;)

Obrazek

Zaś jednym kliknięciem w pewną ikonę na taskbarze mogę zmienić na zwykły pulpit Win7:

Obrazek

Sorry za kompresję :retard:

Awatar użytkownika
Przemek
Administrator
Administrator
Posty: 4392
Rejestracja: 2007-02-20, 10:44
Lokalizacja: Nie
Kontakt:

Post autor: Przemek » 2011-12-04, 04:08

Butelka pisze:A ja mam taką ciekawostkę ;)
Nie powiem, co ja myślę o tych rozwiązaniach, jakże ułatwiających życie na monitorze Full HD :lol:

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29083
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2011-12-04, 15:36

Butelka - tego Flight Simulatora - to, po pierwsze jaką Masz wersję, a po drugie, gdzie i kiedy Kupiłeś ? Bo ja swego czasu szukałem i dowiedziałem się, że już nigdzie nie dostanę :)

Butelka

Post autor: Butelka » 2011-12-04, 16:15

J-31 pisze:Butelka - tego Flight Simulatora - to, po pierwsze jaką Masz wersję, a po drugie, gdzie i kiedy Kupiłeś ? Bo ja swego czasu szukałem i dowiedziałem się, że już nigdzie nie dostanę :)
Mam FS9 (2004), a gdzie kupiłem... hm... :retard:

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29083
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2011-12-04, 22:20

Butelka pisze:Mam FS9 (2004), a gdzie kupiłem... hm... :retard:
Oki. Dzięki. Ta wersja to już historia, myślałem, że w końcu pojawiło się coś nowszego. ;)

Zablokowany