Bahn - jak zapłacić

Wszystko co dziwne i niewyjaśnione na Forum. Takie UFO 😉
DK_ZG

Bahn - jak zapłacić

Post autor: DK_ZG » 2007-10-18, 19:30

Licencja do BAHN kosztuje ok. 70zł

Posty wydzielone z tematu "Rysunki fikcyjnych miast z KM". Mod. J-31 ;)

mil

Post autor: mil » 2007-11-13, 19:40

ups :)

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29129
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2007-11-14, 11:10

mil pisze:ups :)
Ooops, ale naprawdę warto. To jest jednorazowa opłata i Korzystasz do woli. :)

Awatar użytkownika
S_S
Posty: 236
Rejestracja: 2005-11-30, 18:16

Post autor: S_S » 2007-11-14, 16:43

A komu to zapłacic?

PAFAWAG

Post autor: PAFAWAG » 2007-11-14, 19:10

W Bahnie jest, zdaje się w menu, zakładka "Licencja" czy coś w tym rodzaju - tam powinno być napisane, jak uiścić tą opłatę - zdaje się, że trzeba wpłacić na konto twórcy Bahna ;)

Kamil

Post autor: Kamil » 2007-11-15, 16:02

PAFAWAG pisze:wpłacić na konto twórcy Bahna ;)
Dokładnie

Awatar użytkownika
S_S
Posty: 236
Rejestracja: 2005-11-30, 18:16

Post autor: S_S » 2007-11-15, 18:18

Do Niemiec?! :wall:

faja_k
Posty: 6026
Rejestracja: 2007-01-08, 21:57
Lokalizacja: Nie jest kolorowo.

Post autor: faja_k » 2007-11-15, 19:55

Co, nie wolno, bo by to dawało prowizję złym, zachodnim, bankom?

Awatar użytkownika
S_S
Posty: 236
Rejestracja: 2005-11-30, 18:16

Post autor: S_S » 2007-11-16, 20:43

Nie, ale przelew kosztuje 60 zł, czyli prawie tyle co opłata.

Awatar użytkownika
pmaster
Posty: 9998
Rejestracja: 2005-10-31, 16:42
Lokalizacja: Europa Środkowa

Post autor: pmaster » 2007-11-17, 02:22

60 zł? Chyba dostarczając go osobiście

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29129
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2007-11-19, 12:26

S_S pisze:Nie, ale przelew kosztuje 60 zł, czyli prawie tyle co opłata.
Co ? Gdzie ? W jakim banku ? :chytry:

faja_k
Posty: 6026
Rejestracja: 2007-01-08, 21:57
Lokalizacja: Nie jest kolorowo.

Post autor: faja_k » 2007-11-19, 18:08

Chyba na poczcie albo w skoku jakimś...

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29129
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2007-11-20, 11:00

KKS pisze:Chyba na poczcie albo w skoku jakimś...
Chyba u złodzieja, bo nawet na poczcie tyle nie Zapłacisz :mruga:

wlocek369
Posty: 274
Rejestracja: 2009-05-10, 19:37
Lokalizacja: Włocławek

Post autor: wlocek369 » 2009-05-12, 18:32

S_S pisze:Do Niemiec?! :wall:
Niekoniecznie. Z tego co pamiętam autor przewidział, że mogą być użytkownicy w Polsce. Więc jest też konto w Polsce (mBank) gdzie się wpłaca opłatę za rejestrację/aktualizację. Proces rejestracji/aktualizacji wygląda tak:
1. Wpłacamy podaną kwotę na konto w mBanku
2. Następnie wysyła się e-maila z informację o wpłacie osobie z Katowic, która wysyła klucz
3. Wpisujemy podany klucz
3. Używamy programu do woli

Ja osobiście uważam, że cena rejestracji/aktualizacji mogła by być trochę niższa.

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29129
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2009-05-13, 10:21

wlocek369 pisze:Ja osobiście uważam, że cena rejestracji/aktualizacji mogła by być trochę niższa.
Ona i tak jest niższa, bo na początku za rejestrację płaciło się o ile pamiętam 100 PLN ;)

ODPOWIEDZ