Bahn - jak zapłacić

Wszystko co dziwne i niewyjaśnione na Forum. Takie UFO 😉
DK_ZG

Bahn - jak zapłacić

Post autor: DK_ZG » 2007-10-18, 19:30

Licencja do BAHN kosztuje ok. 70zł

Posty wydzielone z tematu "Rysunki fikcyjnych miast z KM". Mod. J-31 ;)

mil

Post autor: mil » 2007-11-13, 19:40

ups :)

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 28960
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2007-11-14, 11:10

mil pisze:ups :)
Ooops, ale naprawdę warto. To jest jednorazowa opłata i Korzystasz do woli. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
S_S
Posty: 236
Rejestracja: 2005-11-30, 18:16

Post autor: S_S » 2007-11-14, 16:43

A komu to zapłacic?

PAFAWAG

Post autor: PAFAWAG » 2007-11-14, 19:10

W Bahnie jest, zdaje się w menu, zakładka "Licencja" czy coś w tym rodzaju - tam powinno być napisane, jak uiścić tą opłatę - zdaje się, że trzeba wpłacić na konto twórcy Bahna ;)

Kamil

Post autor: Kamil » 2007-11-15, 16:02

PAFAWAG pisze:wpłacić na konto twórcy Bahna ;)
Dokładnie

Awatar użytkownika
S_S
Posty: 236
Rejestracja: 2005-11-30, 18:16

Post autor: S_S » 2007-11-15, 18:18

Do Niemiec?! :wall:

faja_k
Posty: 6027
Rejestracja: 2007-01-08, 21:57
Lokalizacja: Nie jest kolorowo.

Post autor: faja_k » 2007-11-15, 19:55

Co, nie wolno, bo by to dawało prowizję złym, zachodnim, bankom?
Mój poprzedni nick to KKS. Ponieważ wszystkie nicki, które sugerowałem były według administracji za długie postanowiłem użyć krótkiego nicka na cześć naszego moderatora z Dolnego Śląska.

Awatar użytkownika
S_S
Posty: 236
Rejestracja: 2005-11-30, 18:16

Post autor: S_S » 2007-11-16, 20:43

Nie, ale przelew kosztuje 60 zł, czyli prawie tyle co opłata.

Awatar użytkownika
pmaster
Posty: 9997
Rejestracja: 2005-10-31, 16:42
Lokalizacja: Europa Środkowa

Post autor: pmaster » 2007-11-17, 02:22

60 zł? Chyba dostarczając go osobiście
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 28960
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2007-11-19, 12:26

S_S pisze:Nie, ale przelew kosztuje 60 zł, czyli prawie tyle co opłata.
Co ? Gdzie ? W jakim banku ? :chytry:
Obrazek

faja_k
Posty: 6027
Rejestracja: 2007-01-08, 21:57
Lokalizacja: Nie jest kolorowo.

Post autor: faja_k » 2007-11-19, 18:08

Chyba na poczcie albo w skoku jakimś...
Mój poprzedni nick to KKS. Ponieważ wszystkie nicki, które sugerowałem były według administracji za długie postanowiłem użyć krótkiego nicka na cześć naszego moderatora z Dolnego Śląska.

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 28960
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2007-11-20, 11:00

KKS pisze:Chyba na poczcie albo w skoku jakimś...
Chyba u złodzieja, bo nawet na poczcie tyle nie Zapłacisz :mruga:
Obrazek

wlocek369
Posty: 274
Rejestracja: 2009-05-10, 19:37
Lokalizacja: Włocławek

Post autor: wlocek369 » 2009-05-12, 18:32

S_S pisze:Do Niemiec?! :wall:
Niekoniecznie. Z tego co pamiętam autor przewidział, że mogą być użytkownicy w Polsce. Więc jest też konto w Polsce (mBank) gdzie się wpłaca opłatę za rejestrację/aktualizację. Proces rejestracji/aktualizacji wygląda tak:
1. Wpłacamy podaną kwotę na konto w mBanku
2. Następnie wysyła się e-maila z informację o wpłacie osobie z Katowic, która wysyła klucz
3. Wpisujemy podany klucz
3. Używamy programu do woli

Ja osobiście uważam, że cena rejestracji/aktualizacji mogła by być trochę niższa.

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 28960
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2009-05-13, 10:21

wlocek369 pisze:Ja osobiście uważam, że cena rejestracji/aktualizacji mogła by być trochę niższa.
Ona i tak jest niższa, bo na początku za rejestrację płaciło się o ile pamiętam 100 PLN ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ