Zagraniczne Jelcze

Tutaj są prowadzone dyskusje oraz wyrażane opinie o trolejbusach marki i opartych na bazie autobusów Jelcz...
Awatar użytkownika
M_Szymkowiak
Posty: 1535
Rejestracja: 2005-01-21, 18:56
Lokalizacja: Kraków - Prądnik Cz.
Kontakt:

Post autor: M_Szymkowiak » 2005-03-31, 16:24

I tak pewnie bardziej niż w Krakowie (przynajmniej na zewnatrz lepiej wyglądają niż większość z MPK Kraków)

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29024
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2005-04-01, 10:48

Fajne te nasze Jelcze. Ciekawe jak długo im pojeżdżą w tamtych warunkach.... :cool:

Awatar użytkownika
M_Szymkowiak
Posty: 1535
Rejestracja: 2005-01-21, 18:56
Lokalizacja: Kraków - Prądnik Cz.
Kontakt:

Post autor: M_Szymkowiak » 2005-04-09, 12:43

OO sądze że bardzo długo...

Milenium

Post autor: Milenium » 2005-04-22, 16:17

A ja sie bardzo ciesze przynajmiej czuje w duszy i moge powiedziec Dobre bo Polskie! :)
Jaki maja tabor?

Awatar użytkownika
M_Szymkowiak
Posty: 1535
Rejestracja: 2005-01-21, 18:56
Lokalizacja: Kraków - Prądnik Cz.
Kontakt:

Post autor: M_Szymkowiak » 2005-04-22, 17:46

Dobre bo Polskie!

Tam może i tak ale Tu to nieee :)

Milenium

Post autor: Milenium » 2005-04-22, 20:42

Przynajmiej sa na Ukrainie lub w Rosjii!
Powtarzam:dobre bo Polskie :)

Kuba

Post autor: Kuba » 2005-04-23, 11:58

Jasne ze dobre bo polskie, ale oni to kupili chyba dlatego ze bylo tanio :retard:

rupak9
Posty: 1082
Rejestracja: 2004-11-27, 20:42
Lokalizacja: Gdynia

Post autor: rupak9 » 2005-04-23, 12:04

No chyba tak. Bo nieznam innej wymówki :retard: .

B.A. Baracus

Post autor: B.A. Baracus » 2005-04-24, 10:03

Stwierdzenie dobre bo Polskie jest nie na miejscu. Po co kupować zagraniczne wozy, skoro sami produkują krajowe pojazdy. <b>pozatym</b> wtedy wchodziła jeszcze polityka, to nie jest to co teraz (wolna amerykanka). :P

Milenium

Post autor: Milenium » 2005-04-24, 15:33

No i dobrze niech tam jedza i mowia dobre bo Tanie :smile2: A w Polsce same Solarisy i wszyscy beda zadowoleni!
Teraz na powaznie:Jak myslicie ile kosztuje taki trolejbus typu Jelcz PR110T ?
Moja cena 1 zl,zatruje 6 tys.! :cool:

voy

Post autor: voy » 2005-04-24, 20:58

To zależy ile kosztuje nadwozie i ile kosztuje elektryka.

Awatar użytkownika
Dominik
Posty: 756
Rejestracja: 2005-01-03, 15:46
Lokalizacja: TCZEW - Pomorskie

Post autor: Dominik » 2005-06-27, 20:27

No kto by pomyślał że nasze Jelcze jeżdzą zagranicą aż mi się nie chcę wierzyć że to one.. Czyli to znaczy że jelcz podbija świat :lol:

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29024
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2005-06-28, 10:11

Nieee. Jelcz podbija wschodnią Europę... :diabeł:

Michał

Post autor: Michał » 2005-06-28, 11:27

Hehe komuno WRÓć :lol: Wtedy wszystko polskie podbijało wschodnią Europe.

Awatar użytkownika
J-31
Administrator
Administrator
Posty: 29024
Rejestracja: 2004-11-04, 09:43
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: J-31 » 2005-06-28, 11:36

Michal pisze:Hehe komuno WRÓć :lol: Wtedy wszystko polskie podbijało wschodnią Europe.
Niby czasy się zmieniły, a i tak, nadal wschodnia Europa kocha nasze produkty z Jelcza... ;)

Jacek Pudło

Post autor: Jacek Pudło » 2005-07-04, 21:54

0405NE pisze:
No właśnie a kto wyprodukował reszte Czyżby Jelcz bez pomocy TroBusa, a może wysłali same nadwozia autobusów, a apuratere dostały na miejscu
Jakiś udział w tym miał rosyjski Nordtrol. Szczegółow nie znam.

Awatar użytkownika
ep40
Posty: 1549
Rejestracja: 2006-05-14, 01:02
Lokalizacja: Gdynia

Post autor: ep40 » 2006-05-14, 20:39

Podbija ale za to zdziwnymi szczegółami, na fotce nr 3 widać znaczek............Mercedesa :!:
(na dole, z przodu)

Awatar użytkownika
pmaster
Posty: 9998
Rejestracja: 2005-10-31, 16:42
Lokalizacja: Europa Środkowa

Post autor: pmaster » 2006-05-14, 22:41

Kierowca sobie dodał.

Awatar użytkownika
ep40
Posty: 1549
Rejestracja: 2006-05-14, 01:02
Lokalizacja: Gdynia

Post autor: ep40 » 2006-05-25, 23:36

A poza tym zauważyłem na niektórych zdjęciach obie szelki na tym samym drucie sieci trakcyjnej. Sądzę że to tylko żeby nikt niepożądany nie porwał trajtka (nie sądzę żeby z tymi szelkami mógł jechać).

rupak9
Posty: 1082
Rejestracja: 2004-11-27, 20:42
Lokalizacja: Gdynia

Post autor: rupak9 » 2006-05-25, 23:45

Kto by mógł go porwać :lol: :?:

ODPOWIEDZ