Vbus A6C.RC2.2

W tej kategorii znajdują sie posty z dawnego km-forum, oraz przedawnione tematy, które warto zachować...
Junior009

Vbus A6C.RC2.2

Post autor: Junior009 » 2008-09-19, 17:44

Czy mógłby tutaj ktoś mi podać linka (download) do symulatora Vbus A6C.RC2.2?
Ze strony http://virtualbus.info/ niestety nie mogę coś pobrać.
Proszę aby skorzystać z speedy share: http://www.speedyshare.com/ do zahostowania symulatora. Z góry dzięki

Awatar użytkownika
Matlik
Posty: 612
Rejestracja: 2008-01-23, 23:02
Lokalizacja: Krynica-Zdrój

Post autor: Matlik » 2008-09-20, 10:12

http://forum.virtualbus.info/index.php? ... =downloads - tu jest download na VBF, a nie w poszczególnych tematach.

Junior009

Post autor: Junior009 » 2008-09-20, 16:46

Dzięki znalazłem / pobrałem.

VBusik

Post autor: VBusik » 2008-11-11, 17:32

hej a ja mam problem nie mogę uruchomić Virtual Busa to chyba przez kartę graficzną bo gdy włączę symulator to mi się pojawia czarne okno i pasek a reszta działa jest dźwięk ale grafiki niema.
Moja karta graficzna

Intel Graphics Media Accelerator 950

Może ktoś by pomógł.

[ Dodano: 9.11.2008Wto, 11 Lis 2008 16:32:42 +0000 ]
hej a ja mam problem nie mogę uruchomić Virtual Busa to chyba przez kartę graficzną bo gdy włączę symulator to mi się pojawia czarne okno i pasek a reszta działa jest dźwięk ale grafiki niema. :(
Moja karta graficzna

Intel Graphics Media Accelerator 950

Może ktoś by pomógł. :?: :?:

Awatar użytkownika
Skoda 16T
Posty: 1136
Rejestracja: 2008-05-06, 13:38
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Skoda 16T » 2008-11-11, 18:12

VBusik pisze:hej a ja mam problem nie mogę uruchomić Virtual Busa to chyba przez kartę graficzną bo gdy włączę symulator to mi się pojawia czarne okno i pasek a reszta działa jest dźwięk ale grafiki niema.
Moja karta graficzna

Intel Graphics Media Accelerator 950

Może ktoś by pomógł.

[ Dodano: 9.11.2008Wto, 11 Lis 2008 16:32:42 +0000 ]
hej a ja mam problem nie mogę uruchomić Virtual Busa to chyba przez kartę graficzną bo gdy włączę symulator to mi się pojawia czarne okno i pasek a reszta działa jest dźwięk ale grafiki niema. :(
Moja karta graficzna

Intel Graphics Media Accelerator 950

Może ktoś by pomógł. :?: :?:
Po co piszesz 2 razy to samo? Expresowej pomocy <b>napewno</b> nie otrzymasz ...

Próbowałeś zrobić reinstalkę VBus-a :?:

Awatar użytkownika
S_S
Posty: 236
Rejestracja: 2005-11-30, 18:16

Post autor: S_S » 2008-11-11, 18:32

Pobierz najnowsze sterowniki do swojej karty.

Awatar użytkownika
Matlik
Posty: 612
Rejestracja: 2008-01-23, 23:02
Lokalizacja: Krynica-Zdrój

Post autor: Matlik » 2008-11-11, 20:24

Najnowszej poprawce jest naprawiona obsługa przez karty Intela. Starsze wersje tej karty nie obsługują.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum”