Kasacje autobusów
Nie wszystkie:
- #9504: straszył wyglądem, wewnatrz całkiem, całkiem, a w ostatniuch dniach jazdy liniowej był całkiem zrywny
- #9506: tym to moze raz jechałem, ale do głosnych nie należał
- #9507: mój ulubiony gniot, ładne dźwięki z silnika, zawsze czysty, jakby ktoś mógł się przyczynić, to proszę Was: DBAJCIE TAM O NIEGO (czyste felgi i ładny lakier zawsze miał, no i nic si w nim nie telepało)
- #9512: ten może nie przypaść do gustu... W środku sie telepał, głównie nadkola z siedzeniami, szarpał i warczał, ale wizualnie dobry był
Ogólnie: jak sie będą sprawowały zależy od przewoźnika, to całkiem dobre wozy mogą być, ale małe lub wieksze remonty mile widziane
A czego Ty chcesz od wozów, które kilka miesięcy stały pod chmurką? Jak jeździły to dosć dobre były...
- #9504: straszył wyglądem, wewnatrz całkiem, całkiem, a w ostatniuch dniach jazdy liniowej był całkiem zrywny
- #9506: tym to moze raz jechałem, ale do głosnych nie należał

- #9507: mój ulubiony gniot, ładne dźwięki z silnika, zawsze czysty, jakby ktoś mógł się przyczynić, to proszę Was: DBAJCIE TAM O NIEGO (czyste felgi i ładny lakier zawsze miał, no i nic si w nim nie telepało)
- #9512: ten może nie przypaść do gustu... W środku sie telepał, głównie nadkola z siedzeniami, szarpał i warczał, ale wizualnie dobry był

Ogólnie: jak sie będą sprawowały zależy od przewoźnika, to całkiem dobre wozy mogą być, ale małe lub wieksze remonty mile widziane

A czego Ty chcesz od wozów, które kilka miesięcy stały pod chmurką? Jak jeździły to dosć dobre były...
Jechałem nim ost. liniowym kursem i mam zupełnie odmienne zdanie.- #9504: straszył wyglądem, wewnatrz całkiem, całkiem, a w ostatniuch dniach jazdy liniowej był całkiem zrywny
Ost. tygodnie (nawet miesiąc) eksploatacji to on czysty nie był. J/w wrak ...- #9507: mój ulubiony gniot, ładne dźwięki z silnika, zawsze czysty, jakby ktoś mógł się przyczynić, to proszę Was: DBAJCIE TAM O NIEGO (czyste felgi i ładny lakier zawsze miał, no i nic si w nim nie telepało)
Nieźle się zdziwię, jak zobaczę te autobusy na "irexowej" linii ...
Remont to chyba za dużo powiedziane9507 pisze:Czyli VII będzie miała lepsze linie solówkowe, a IX przegubowe![]()
No i może #8046 przejdzie jakiś remont

No to miałeś szczęście, bo więcej ich pewnie u nas nie zobaczysz.
9031(120MM/1), 9524,9545,9552 (M121M), oraz Wszystkie 280.26 z zaj. Obornickiej i 2 automaty (5317+ jakiś inny), można już żegnać.
[ Dodano: 08 Sie 2009 14:53 ]
Do tego jeszcze 7 gniotów z Grabiszyńskiej (VII) pójdzie w odstawkę.
9031(120MM/1), 9524,9545,9552 (M121M), oraz Wszystkie 280.26 z zaj. Obornickiej i 2 automaty (5317+ jakiś inny), można już żegnać.
[ Dodano: 08 Sie 2009 14:53 ]
Do tego jeszcze 7 gniotów z Grabiszyńskiej (VII) pójdzie w odstawkę.
Ostatnio zmieniony 2009-08-12, 16:40 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.